Valittavanasi on joko yksilövalmennus, pienryhmävalmennus tai uutena mukaan tuleva henkilökohtainen etävalmennus.

Kun mietit mikä valmennus olisi Sinulle sopivin tapa saada suurin hyöty ja paras onnistuminen, mieti omia tavoitteitasi, sekä mitkä ovat suurimmat kompastuskivesi – mihin tarvitse eniten apua? Mikään valmennus ei ole kertakäyttötuote, saat ohjeet itsellesi loppuelämäksi. Joten kun mietit minkä arvoinen terveytesi on, tämä kannattaa pitää mielessä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskipisteenä olet Sinä ja Sinun tarpeesi, pienryhmävalmennuksessa ryhmän tsemppi antaa voimaa. Kyse ei kuitenkaan ole samasta kuin ryhmäliikunnassa, siksi ryhmän koko pyritään pitämään maksimissaan 10 henkilössä. Valmentaja pystyy siis tarvittaessa keskittymään Sinun tarpeisiisi, joskin ei niin intensiivisesti kuin henkilökohtaisessa valmennuksessa.
Etävalmennus on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset itsellesi ohjeita onnistumiseen, mutta et niinkään valmentajan läsnäoloa fyysisesti. Ehkäpä Sinulla on haasteita esimerkiksi kodin ja/tai työn vuoksi päästä irrottautumaan sovittuna aikana. Pystyt itsenäisesti toteuttamaan harjoituksesi ja Sinulla on hyvä sisäinen motivaatio onnistumiseen.

Jos kuitenkaan et ole aivan varma, mikä olisi Sinulle sopivin valmennuksen muoto, voit varata maksuttoman 30min konsultaatio-ajan. Tällöin voimme katsoa ja keskustella yhdessä tavoitteistasi sekä ajatuksistasi valmennuksen suhteen. Samalla näemme miten kemiat kohtaa – tämän koen olevan myös äärettömän tärkeä valmennussuhteessa.