Pienryhmävalmennus on erinomainen tapa saada valmennusta edullisempaan hintaan, suhteessa henkilökohtaiseen valmennukseen. Lisäksi se on hauska tapa liikkua! Ryhmä antaa uskomattoman paljon positiivista energiaa ja liikkuminen on mielekästä, kun kaikilla on sama tavoite. Saat yksilöllistä opastusta, sekä tavoitteesi mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset.  Voit olla vasta-alkaja, tai jo liikkunut pidempään. Ryhmässä liikumme, mutta myös keskustelemme ravinnosta, levosta, palautumisesta ja treeneistä.  Yhteen ryhmään mahtuu max 10 henkilöä.     

Jos sinulla on tiedossa 5-10 hengen työporukka tai kaveriporukka, niin ole yhteydessä ja lähdetään yhdessä kohti parempaa kuntoa! Pienryhmävalmennukset järjestetään joko Ylistönmäellä Jyväskylässä tai Ääneseudun kuntokeskuksella Äänekoskella. Valmennukset ovat pituudeltaan 12 tai 20 viikon mittaisia.

Valmennukset sisältävät aina:

– Sovitun määrän tapaamisia kerran tai 2 viikossa
– Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman
– Viikkoharjoitusohjelman
– Henkilökohtaisen ruokavalioesimerkin
– Ruokapäiväkirjan (3-5vrk) analysoinnin halutessa
– Ryhmän tuen
– Valmentajan henkilökohtaisen tuen puhelimitse/sähköpostilla
– Suljettu Facebook-ryhmä/whatsapp (riippuen osallistujamäärästä)
– Kuntotestit ja mittaukset alussa ja lopussa

Seuraava pienryhmävalmennus alkaa Helmikuussa 2019!!

Helmikuussa alkava pienryhmä kokoontuu Ylistönmäellä 2 kertaa viikossa; keskiviikkoisin klo 19-20 ja perjantaisin klo 9.00-10. Ensimmäinen kokoontuminen on Keskiviikkona 13.2.2019 klo 19. Keskitymme tässä valmennuksessa terveyteen, palautumiseen, stressinhallintaan ja kunnon sekä lihaskunnon kehittämiseen. Nämä kaikki ovat tärkeitä elementtejä, jotta selviydyt usein vaativastakin arjesta tai työelämän tuomista haasteista ja pidennät elinkaartasi. Harjoittelemme turvallisesti kuntosalilaitteilla, sekä kehonpainolla. Kevättä kohden mentäessä olemme myös ulkona, nauttimassa toivottavasti jo auringon säteistä ja raikkaasta ilmasta. Tapaamisia on 24 kpl. Ryhmään otetaan max 8 henkilöä ja ryhmä tarvitsee väh 4 osallistujaa toteutuakseen. Hinta per osallistuja on 477€ tai 159€/kk. Jos kaipaat napakkaa otetta ja ryhtiliikettä elämääsi, tämä on sinulle! Ilmoittautuminen on käynnissä ja ilmoittautua voi sähköpostilla paivi@paivitys40.fi.

Edellisen ryhmän palautteita:

”Sain pienryhmävalmennuksesta paljon uusia keinoja terveyden ja kunnon ylläpitämiseen lähtien ihan siitä, miten pitää kävellä oikein! Oman kehon painolla tehtävästä lihasharjoittelusta pidin todella paljon, ja tähän sain loistavia työkaluja.”

”Päivi olet tehnyt hyvää innostavaa työtä meidän ryhmän eteen. Joka kerta tulen hyvällä mielellä ja lähden valtavalla energialla kotiin. Suuret kiitokset Päivi!”

”Kiitos Päivi! 3 kuukautta yhteistä treeniä takana, ja tulokset on motivoivia. Yllättävän pienillä muutoksilla keho on alkanut muuttua haluamaani suuntaan, voimaa on tullut lihaksiin ja ruokavalio parantunut. Motivaatio vain lisääntyy tekemisen myötä. Ensimmäistä kertaa osaan treenata riittävän vähän kerrallaan, pikku hiljaa, väsyttämättä itseäni liialla intoilulla. Alan uskoa, että tällä tavalla tulen saamaan pysyviä tuloksia jojottamisen sijaan.”

Ohjauspaikkana Jyväskylän Ylistönmäki.

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv ja pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.