Olen Päivi Griffin, 45-vuotias perheenäiti.  Liikuntaa olen harrastanut lapsesta saakka, mutta varsinkin kuntosalimaailma on ollut minulle rakas paikka jo vuosia. Se on minulle myös paikka, jossa olen täysin oma itseni ja pystyn unohtamaan kaikki maailman murheet ympäriltäni.

Harrastin yleisurheilua lapsesta nuoreksi aikuiseksi saakka. Olin oman ikäisteni SM-tason pituushyppääjä, aitoja ja 4x100m viestijoukkueen jäsen. Monien loukkaantumisien myötä ura ja motivaatio hiipui ja tein päätöksen lopettamisesta parikymppisenä.

Oma elämäntapamuutokseni ei mennyt ihan helpolla, ennenkuin löysin minulle sopivan tyylin ja opettelu muuttui tavaksi. Olen lentänyt nenälleni niin monta kertaa, etten enää ole pysynyt laskuissa mukana ja noussut taas ylös sekä taistellut paljon vanhoja toimintatapojani vastaan. Tiedän, että minulla on paljon annettavaa sellaiselle, joka painii samojen asioiden kanssa.

Haluan jatkuvasti kehittää itseäni valmentajana. Erityiskiinnostukseni on tällä hetkellä stressin, unen ja palautumisen saralla. NIiden vaikutus ihmismieleen ja -kehoon on suuri. Nämä kaikki ovat kulmakiviä esimerkiksi silloin, kun puhutaan painonhallinnasta. Syksyllä 2019 aloitan Psyykkisen valmentajan opinnot, josta uskon saavani lisää työkaluja työhöni. Siihen saakka imen tietoa verkko-opinnoista, joita Trainer4you:lla onkin tarjota hyvin kattavasti.

Minulla on palo ja polte tehdä valmennustyötä ja auttaa ihmisiä, joten se on minun vahvuuteni. Haluan myös että asiakas saa tuloksia, sellaisia joita hänellä itsellään on tavoitteissa. Minulla on paljon tarjottavaa ennen kaikkea sellaiselle, joka painii elämäntapamuutos asioiden äärellä. Mielestäni valmennustyö on paljon muutakin, kuin painojen kasaamista tangon päähän. Se on matkaamista valmennettavan vierellä hyvinä ja huonoina aikoina, sekä oppimista itsestään ja työstään joka päivä. Jos koen, ettei minulla ole tarpeeksi annettavaa tai osaamista asiakkaalle, ohjaan hänet eteenpäin. En ota valmennukseeni ketään, jota en koe pystyväni auttaa.